Головне меню
Рубрики
Анонси [29]
Колонка редактора [23]
На часі [25]
Еко [14]
Людина [24]
Актуальне інтерв’ю [12]
Світ без кордонів [7]
Резонанс [6]
Сторінки історії [17]
Глибинка [10]
Природа і ми [33]
Мисливство [13]
Рибальство [9]
Світ тварин [9]
Наш фотоконкурс [13]
Зі світу по нитці [4]
Хобі [17]
Цілюща аптека [29]
Лісова книгарня [9]
Цікаво [53]
Нотатки натураліста [161]
Світ очима дитини [20]
Лісовичок [31]
На замітку [18]
У світі пернатих [15]
Подорожуємо разом [29]
Психіка людина і проблеми лісівництва [10]
Новини [101]
Світ рослин [6]
Роздуми [9]
До теми [9]
Традиції та сьогодення [16]
До ювілею [7]
Статистика
Главная » 2014 » Грудень » 21 » Зазирнемо у майбутнє
19:18
Зазирнемо у майбутнє

Овен. Щоб домогтися успіху у 2015-му, Овнам доведеться багато і наполегливо працювати. Щоправда, і результат не забариться – стабільність на роботі або в бізнесі, рівні і довірливі стосунки з близькою людиною та надійні друзі цьогоріч забезпечені. Дайте волю своїм почуттям і перестаньте себе кон­тролювати. Вам обов’язково відповідатимуть взаємністю. Можуть відновиться старі взаємини, найкращий час для нових знайомств – липень-серпень. 
Телець. Тельців 2015-го чекають великі зміни в житті, тож головне завдання – бути до них готовими. Ретельно плануйте кожну подію та не відступайте – і тоді все складеться якнайкраще. Самотнім Тельцям у кінці року доведеться зробити вибір своєї другої половинки. Будьте уважні – навесні можливі невеликі травми, а восени бережіть легені.
Близнюки. У 2015 ро­ці зірки постійно кидатимуть Близнюкам виклик у вигляді різних нових можливостей, ризикованих заходів, несподіваних пропозицій. Ви будете спантеличені, а іноді – у цілковитій паніці. Але не хвилюйтесь: уміння швидко знаходити правильне рішення та здоровий глузд – ваші надійні супутники протягом цілого року. Близнюкам рік Кози підготував амурний сюрприз. З’явиться можливість знайти свою половинку та отримати пропозицію руки і серця, але покваптеся – сердечні справи треба влаштувати до середини осені. 
Рак. 2015-го Раки нарешті зможуть полегшено  зітхнути – весь рік можете не замислюватися ні про що, окрім своїх бажань і планів. Іноді навіть будете протистояти своїй удачі – але це не допоможе: рік Кози у будь-якому випадку принесе вам успіх і процвітання. Серпень-вересень – найбільш вдалий час для справ сердечних. А в кінці року можливі доленосні рішення – або одруження, або одиноке плавання – вирішувати вам. Ракам наступного року рекомендується вести активний спосіб життя: прогулянки, виїзди на природу, але не перевантажуйтеся. Навесні і восени варто задуматися про зміцнення імунної системи.
Лев. Леви відмінно попрацювали минулого року, тож 2015-го можуть спокійно займатися збором урожаю. Все, що було задумано, здійсниться. У вашому житті закінчився цілий етап – починається новий, але не менш важливий. Зірки готові нині запропонувати Левам і легкі романтичні стосунки, і божевільну пристрасть, і стабільність у сімейному житті. Ось тільки вибирати з цього списку доведеться самостійно. Найвдаліший час для любовних справ – середина весни і початок осені. Намагайтеся у прийдешньому році вести більш активний спосіб життя.
Діва. У рік Кози вас чекають духовні пошуки: хоча зовні будете залишатися абсолютно спокійними, всередині все буде в русі. Через це краще займатися тим, що дійсно подобається, і менше замислюватися про якісь матеріальні цінності. Щодо амурних справ, то рік прийдешній запропонує чимало випробувань, приміром, службові чи курортні романи. Цього року ви більше ніж зазвичай схильні до різних алергій і захворювань шкіри. Відпочивати краще в квітні або вересні.
Терези. Ваш знак завжди асоціювався з весною, чимось новим, необмеженою свободою, природністю, самовираженням, тож 2015-го зможете повною мірою всім цим добром скористатися. В особистих стосунках з’являться дуже приємні та цікаві знайомства, які до кінця року поставлять вас перед вибором: із ким ви хочете бути. Для нових знайомств найсприятливіші місяці – квітень і травень. Навесні можливі застуди, які краще лікувати міцним сном і масажем.
Скорпіон. У році прийдешньому нарешті знайдете можливість подбати про себе. Ви матимете час для улюбленого хобі, прогулянок із собакою, зустрічей із друзями. На особистому фронті у скорпіонів усе спокійно. Якщо у вас є друга половинка, то стосунки складатимуться по-сімейному стабільно. Самотнім же представникам цього знака зірки обіцяють цікаві, але несерйозні знайомства. Щодо здоров’я, то не перевиснажуйте організм. Найкращий час для відпустки – липень.
Стрілець. 2015-й стане вдалим у першу чергу для амбітних Стрільців. Зірки обіцяють вам проникливість і творчий підйом. Властивості вашого знака – комунікабельність, прагнення до досліджень та експериментів – знадобляться вам цього року. А ось у тихій гавані сімейних стосунків або в компанії близької людини зможете розслабитися і відпочити від ділових подвигів. Ніяких потрясінь тут не передбачається – тільки милі радощі і спокійні романтичні зустрічі.
Козеріг. Тим, хто народився під знаком Козерога, весь 2015-й доведеться щось проштовхувати, пробивати, про щось домовлятися і з чогось якось викручуватися. Легко вам не буде, але старання дадуть користь. Головна умова – не стійте на місці: аби отримати хоча б щось, треба кудись рухатися. Ну а якщо ви будете точно знати, чого хочете, то попутний вітер вам забезпечений. Початок 2015-го принесе легкі романтичні знайомства, які до літа перейдуть у постійне захоплення, а до осені-зими цілком можуть закінчиться весіллям і незабутнім медовим місяцем. Ну а сімейним Козерогам теж пощастить – ваш супутник потішить романтикою.
Водолій. У рік Кози зірки радять не відриватися від колективу і на якийсь час залишити свої амбіції. Працюйте, намагайтеся, докладайте всіх зусиль для досягнення результату. Але забудьте про егоїзм – інакше не отримаєте нічого. Скромність – запорука вашого успіху цього року. З фізичним здоров’ям усе буде гаразд, а от життєвої енергії іноді не вистачатиме. Подумайте, як її поповнити: хороші друзі, спорт, природа, гарні враження. А от у сердечних справах у Водоліїв будуть вирувати неабиякі пристрасті – весь рік вас очікуватимуть романтичні зустрічі, легкі захоплення, шалена пристрасть та нова любов.
Риби. Якщо минулий рік для вас був часом духовних пошуків, то 2015-го все навпаки – Риб чекає багато практичної роботи й абсолютно реальних справ, від яких і залежатиме ваш успіх. Це дуже вдалий час для навчання, просування кар’єрними сходами, а, може, і просто заробляння грошей. Якщо ви самотні, то у році Кози на вас чекає зустріч із людиною, яка змінить ваше життя, але ця людина може виявитися зовсім не такою, якою ви собі уявляли. Сімейних Риб чекатимуть несподівані повороти долі, причому зміни, найбільш  імовірно, йтимуть від вашого партнера. Втім переживати не варто – все на краще.
Підготувала Анна КРАВЕЦЬ
Фото із сайта vidido.ua

Категория: Цікаво | Просмотров: 551 | Добавил: Live | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Свіжий номер ЛВ
Читайте українське
Архів ЛВ
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031