Головне меню
Рубрики
Анонси [29]
Колонка редактора [23]
На часі [25]
Еко [14]
Людина [24]
Актуальне інтерв’ю [12]
Світ без кордонів [7]
Резонанс [6]
Сторінки історії [17]
Глибинка [10]
Природа і ми [33]
Мисливство [13]
Рибальство [9]
Світ тварин [9]
Наш фотоконкурс [13]
Зі світу по нитці [4]
Хобі [17]
Цілюща аптека [29]
Лісова книгарня [9]
Цікаво [53]
Нотатки натураліста [161]
Світ очима дитини [20]
Лісовичок [31]
На замітку [18]
У світі пернатих [15]
Подорожуємо разом [29]
Психіка людина і проблеми лісівництва [10]
Новини [101]
Світ рослин [6]
Роздуми [9]
До теми [9]
Традиції та сьогодення [16]
До ювілею [7]
Статистика
Главная » 2014 » Грудень » 22 » Вітання
16:13
Вітання

Шановні друзі!
        Прийміть найщиріші вітання 
        з Новим роком та Різдвом Христовим!  

Рік, що минає, був багатий на події, часто тривожні і невтішні. Але він дав нам сили та мужності не лише вистояти, але й створити, всупереч негараздам та викликам, ґрунтовні умови для подальшого розвитку країни.
Дозвольте подякувати вам, шановні працівники лісового господарства, за невтомну працю і самовідданість своїй справі.
Ваша робота неосяжна: ви забезпечуєте надійний захист земельних угідь, поліпшуєте екологічний стан довкілля, нарощуєте випуск продукції лісового господарства. 
Ви, як ніхто інший, знаєте, що таке ліс в житті кожного з нас. На ваших плечах – надскладна місія: збереження лісу, на відновлення якого витрачаються десятиліття.
Я щиро бажаю вам успішного втілення всіх планів, невичерпної енергії для покращення добробуту нашої України та нових звершень. Нехай новий рік принесе мир, спокій, здоров’я, радість і впевненість у завтрашньому дні. 
Щастя вам!
З повагою та найкращими побажаннями
міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко

Дорогі друзі!
Від щирого серця вітаю усіх 
із Новим роком та Різдвом Христовим!

Ці свята знаменують, з одного боку, завершення певного етапу в житті кожного, коли ми підбиваємо підсумки зробленого. З іншого – свідчать про народження нового часу, дають нам нові надії та сподівання.
Нехай Новий рік увійде до вашої оселі добрим і радісним, принесе злагоду і достаток, натхнення на нові здобутки, багато яскравих моментів, цікавих зустрічей та вдалих рішень, а людська шана нехай стане гідною подякою за плідну й самовіддану працю, неупередженість і чесність.
Нехай 2015-й буде щасливим та успішним для кожного з нас і для всієї країни. Нехай новорічні світлі свята сповнять наші серця радістю й новою надією, принесуть у кожну родину мир і злагоду, добробут і затишок. У ці святкові дні бажаю вам щедрого столу та багатої куті! 
Зичу вам та вашим родинам Божого благословення, міцного здоров’я, щастя, оптимізму, успіхів, здійснення мрій і сподівань!
Міністр екології та природних ресурсів України Ігор ШЕВЧЕНКО

Дорогі волиняни!
Від щирого серця вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минає, був непростим, але хочеться, щоб у нашій пам’яті він залишив лише гарні події, приємні моменти, успіхи та здобутки. Переломним став Євромайдан, який визначив наше майбутнє. Ми згуртовані вірою та благородним прагненням змінити життя на краще в нашому спільному домі – Україні!
Сподіваюся, що 2015-й стане роком стабілізації суспільно-політичного життя, економічного та соціально-культурного розвитку Волині. Тож нехай у ці святкові дні Різдвяна зоря об’єднає усіх нас вірою в самих себе і Україну, спільною справою, вагомими досягненнями, благословляючи наші помисли і діла.
Зичу всім вам миру і добра. З Новим роком і Різдвом Христовим, шановні волиняни!
Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир ГУНЧИК

Шановні краяни! 
Від імені найвищого представницького органу Волині прийміть щирі вітання з Новим 2015 роком та Різдвом Христовим!

У ці дні ми перегортаємо чергову сторінку нашої історії. 2014-й буде вписаний у літопис України трагічними та кривавими сторінками й подіями, які змінили життя кожного з нас. 
Тож нехай рік прийдешній виправдає наші сподівання на краще майбутнє під мирним небом у єдиній і заможній Україні. 
Вірю, що 2015-й стане переломним періодом для нашої держави, яка обрала для себе євроінтеграційний вектор розвитку. У час світлих новорічно-різдвяних свят бажаю відродити у ваших душах уміння вірити й любити, допомагати та турбуватись один про одного.
Нехай божественні миттєвості Різдва Христового та велика Божа ласка принесуть на нашу землю та у кожну волинську родину мир та спокій! 
З Новим 2015 роком! Із Різдвом Христовим! 
Голова Волинської обласної ради Валентин ВІТЕР

Дорогі друзі «ЛВ»!
Ми разом перегортаємо ще одну сторінку року. Важку, але дуже важливу для кожного. Маємо бути вдячні 2014-му за те, що змінив нас, зробив сильнішими. А у нового – 2015-го – попросимо лише одного – миру…
Дякуємо вам, любі читачі, що були поруч. Ми всіляко намагалися підтримати вас, адже знаємо, що багато відстоювали гідність нашого народу на Майдані, чимало й досі стоять на обороні українських кордонів на Сході країни, інші – віддано працюють, аби в нашої України було майбутнє. 
Новий рік та Різдво зовсім скоро прийдуть у кожну домівку. Ми зичимо вам тепла, гараздів, добробуту і здійснення мрій. Бажаємо наснаги та сили духу!
Миру нам і добра…
З повагою колектив Всеукраїнського журналу «Лісовий вісник»

 

 

Категория: Новини | Просмотров: 583 | Добавил: Live | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Свіжий номер ЛВ
Читайте українське
Архів ЛВ
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031