Головне меню
Рубрики
Анонси [29]
Колонка редактора [23]
На часі [25]
Еко [14]
Людина [24]
Актуальне інтерв’ю [12]
Світ без кордонів [7]
Резонанс [6]
Сторінки історії [17]
Глибинка [10]
Природа і ми [33]
Мисливство [13]
Рибальство [9]
Світ тварин [9]
Наш фотоконкурс [13]
Зі світу по нитці [4]
Хобі [17]
Цілюща аптека [29]
Лісова книгарня [9]
Цікаво [53]
Нотатки натураліста [161]
Світ очима дитини [20]
Лісовичок [31]
На замітку [18]
У світі пернатих [15]
Подорожуємо разом [29]
Психіка людина і проблеми лісівництва [10]
Новини [101]
Світ рослин [6]
Роздуми [9]
До теми [9]
Традиції та сьогодення [16]
До ювілею [7]
Статистика
Главная » 2014 » Грудень » 21 » У рік смарагдової Кози – зі спокоєм та любов’ю
19:30
У рік смарагдової Кози – зі спокоєм та любов’ю

Східний календар каже, що покровителькою 2015-го року є синя (зелена) дерев’яна Коза (або Вівця). Вона символізує жіноче начало і є твариною дуже обережною, із легким характером та мінливим настроєм. Отож, 2015-го будемо здійснювати давні мрії та відважно робитимемо ті вчинки, яких раніше боялися. І, звісно, не забуваймо бути щирими та відкритими до навколишнього світу!

Стихія року прийдешнього – дерево. А це, як відомо, символ весни і ранку. Його основні  якості – елегантність і цнотливість. Втім цей знак вважається найрішучішим на найсильнішим, адже дерево – найбільш плідний з усіх елементів та є джерелом життя, знань і розуму. Тому рік буде сприятливий для укладання шлюбних союзів і народження дітей. Астрологи обіцяють, що це буде мирний, щедрий і безпечний час, сприятливий для тих, хто хоче працювати і заробляти. 
ЯК ЗУСТРІНЕМО, 
ТАК І ПРОВЕДЕМО
Питання, як зустрічати 2015-й, хвилює багатьох. Адже всі ми мріємо про щастя і достаток. А щоб усе склалося вдало, важливо залучити на свій бік талісман року. І дрібниці у цьому випадку відіграють значну роль. Вирішуючи, як зустріти Новий 2015-й рік Кози (Вівці), необхідно враховувати характер цієї тварини. 
З одного боку коза яскрава й артистична, любить свято і веселощі. Тому провести Новий  рік потрібно весело, у галасливій компанії. Побільше сміху, танців, руху і спілкування – і у новому році все складеться найкраще. 
Водночас – коза тиха і мирна тваринка, яка любить спокій та домашній затишок. Цього дня найкраще зібратися з рідними та близькими у тихій домашній обстановці. Можна відправитися на базу відпочинку, дачу або в село, прикрасити у дворі ялинку, пограти в сніжки, покататися на лижах, приготувати шашлик. Тут уже справа вашої фантазії і бажання. 
Та що б ви не обрали – галасливу компанію або затишне домашнє застілля – це сподобається екстравагантній і в той же час спокійній кізочці. Єдиний виняток  – не варто зустрічати 2015-й рік на воді. Тому від подорожей на теплоходах, катання на катерах та інших морських розваг доведеться відмовитися. Інакше можете розсердити господиню року.
СВЯТКОВИЙ ДРЕС-КОД
Смарагдова Коза – створіння творче, тому експериментуйте сміливо! Астрологи вважають, що прийде Коза до нас не в чистому смарагдовому кольорі, а з невеликими відтінками синього, мабуть, запозиченими у свого попередника – Коня. Злиття синього і смарагдового – чудовий насичений колір морської хвилі, тому використовуйте блакитні блискітки і вишивку, що додасть вашому образу елегантності та святковості. Доповнити новорічний образ можете аксесуарами із зображенням Кози, підійде брошка або шпилька. Дуже актуально виглядатимуть прикраси з дерева (браслети, сережки, намисто). Щодо зачісок, то доречними будуть косички та колоски, також ефектно будуть виглядати обручі з квітами і стрічки у волоссі. А макіяж краще підібрати спокійних тонів, якщо хочете, аби ваше сімейне й особисте життя в прийдешньому році було стабільне і надійне. 
«ВОГНЯНЕ» МЕНЮ
Стіл повинен бути у  кращих традиціях Сходу: велика кількість хліба, житніх і вівсяних смакот. Сирні продукти, сільські ласощі з козячого молока – все це потішить господиню прийдешнього року. На столі мають бути й овочеві салати. Також можна сміливо готувати оселедець під шубою або олів’є. Коза любить сиру їжу, тому варто прибрати з меню напівфабрикати. Чим більше буде свіжих овочів і зелені, тим краще. В усі страви додавайте якомога більше зелені і гострих приправ. Коза не любить алкоголю, тому зловживати ним не варто. Ідеальним варіантом стане зустріч свята із шампанським або легкими коктейлями. Сервіруючи стіл, використовуйте жовту, зелену і чорну палітру. Буде просто чудово, якщо ви поставите на розкішний новорічний стіл красиві глечики з напоями і живі квіти, а в центрі – страву з гарбуза.
Ще одна «фішка» 2015-го – всі страви подавайте гарячими. Іншими словами – ваше меню в рік Кози повинно бути «вогняним». Тоді Коза оцінить вашу старанність і принесе у ваш дім благополуччя й достаток.
З Новим роком!
Підготувала Анна КРАВЕЦЬ
Малюнок Олександра ДУРМАНЕНКА

Категория: Цікаво | Просмотров: 514 | Добавил: Live | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Свіжий номер ЛВ
Читайте українське
Архів ЛВ
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031