Головне меню
Рубрики
Анонси [29]
Колонка редактора [23]
На часі [25]
Еко [14]
Людина [24]
Актуальне інтерв’ю [12]
Світ без кордонів [7]
Резонанс [6]
Сторінки історії [17]
Глибинка [10]
Природа і ми [33]
Мисливство [13]
Рибальство [9]
Світ тварин [9]
Наш фотоконкурс [13]
Зі світу по нитці [4]
Хобі [17]
Цілюща аптека [29]
Лісова книгарня [9]
Цікаво [53]
Нотатки натураліста [161]
Світ очима дитини [20]
Лісовичок [31]
На замітку [18]
У світі пернатих [15]
Подорожуємо разом [29]
Психіка людина і проблеми лісівництва [10]
Новини [101]
Світ рослин [6]
Роздуми [9]
До теми [9]
Традиції та сьогодення [16]
До ювілею [7]
Статистика
Главная » 2013 » Вересень » 20 » Віктор Янукович відвідав Волинь
14:17
Віктор Янукович відвідав Волинь

У своєму щільному графіку Президент України віднайшов день, аби здійснити робочу поїздку у Волинську область. 12 вересня Віктор Янукович побував у Луцьку.


На Волинь потрапив із третьої спроби, – пожарту­вав Віктор Федорович. – Сьо­год­ні також були грозові хмари, але західна Україна зустріла сонячно.
Під час робочої поїздки у Волинську область Прези­дента Ук­раїни супроводжували керівники центральних органів виконавчої влади. Віктор Янукович провів нараду з адміністративно-господарським ак­ти­вом краю, у якій взяли участь Віце-прем’єр-міністр України Юрій Бойко, міністр фінансів України Юрій Колобов, міністр економічного розвитку та торгівлі Ігор Прасолов, міністр охорони здоров’я Раїса Богатирьова, міністр соціальної політики На­талія Королевська, міністр культури Леонід Новохатько, перший заступник міністра аграрної політики і продовольства Іван Бісюк, генеральний директор ДК «Укроборонпром» Сергій Громов, голова Державного агентства автомобільних доріг України Євген Прусенко, інші посадові особи.
Президент та керівники міністерств ознайомилися з роботою Луцького ремонтного заводу «Мотор», лікувально-діагностичного центру Волинської обласної клінічної лікарні, а також відвідали Музей волинської ікони.
– Україна рухається шляхом євроінтеграції вже багато років і за цей час досягла критеріїв, необхідних для підписання Угоди про асоціацію, – заявляє Віктор Янукович.
Президент зазначив, що цьому сприяли реформи та модернізація різних сфер життєдіяльності країни впродовж останніх років.
На переконання Віктора Януковича, такі перетворення не лише надаватимуть позитивного поштовху розвитку нашої держави, а й будуть корисні країнам, з якими вона співпрацює.
Під час наради Віктор Янукович зауважив, що представникам влади необхідно проводити роз’яснювальну роботу серед населення щодо суті реформ у країні.
– Коли люди свідомо бачать, розуміють, що до них ідуть керівники за порадою, пояснюють, заради чого це відбувається, коли людям усе зрозуміло, тоді й оцінка більш об’єктивна. Тож нам обов’язково треба проводити роз’яснювальну роботу, – сказав глава держави.
Також Віктор Янукович у розмові зі ЗМІ зауважив:
– Сьогодні Україна переробляє близько 20% власної продукції. 80% – той обсяг, який чекає інвесторів. Додана вартість на кожному технологічному циклі дає фінансовий результат, робочі місця. Тому стимулювання інвестиційної діяльності в державі – шлях розвитку. Повинні бути мотивації. Сьогодні створені умови для державно-приватного партнерства. Конкуренція за інвестиції в світі зростає. Україна кожного року має приріст інвестицій. Але цього замало. Інвестицій треба значно більше, ніж ми сьогодні маємо. Адже державні інвестиції – це можливість отримання доступних кредитів. І ми ставимо завдання, аби кредити були доступними для наших підприємців. Тож із року в рік будемо скорочувати процентні ставки. Зараз вони поки що великі. Тримаються на рівні 17-18%. Це дуже дорого. Вже до кінця цього року процентні ставки будуть знижені до 14, а наступного – до 11-10%. Крім того, на рівні держави діє комісія, яка створює окремі ексклюзивні умови із основних напрямків кредитування. Пріоритетом державної політики наступного року стане будівництво доріг.


Оксана ЧУРИЛО
Фото автора

Просмотров: 510 | Добавил: Live | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Свіжий номер ЛВ
Читайте українське
Архів ЛВ
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30