Головне меню
Рубрики
Анонси [29]
Колонка редактора [23]
На часі [25]
Еко [14]
Людина [24]
Актуальне інтерв’ю [12]
Світ без кордонів [7]
Резонанс [6]
Сторінки історії [17]
Глибинка [10]
Природа і ми [33]
Мисливство [13]
Рибальство [9]
Світ тварин [9]
Наш фотоконкурс [13]
Зі світу по нитці [4]
Хобі [17]
Цілюща аптека [29]
Лісова книгарня [9]
Цікаво [53]
Нотатки натураліста [161]
Світ очима дитини [20]
Лісовичок [31]
На замітку [18]
У світі пернатих [15]
Подорожуємо разом [29]
Психіка людина і проблеми лісівництва [10]
Новини [101]
Світ рослин [6]
Роздуми [9]
До теми [9]
Традиції та сьогодення [16]
До ювілею [7]
Статистика
Главная » 2014 » Квітень » 19 » Валерій Черняков: лісове господарство України – одна з ключових галузей економіки
14:57
Валерій Черняков: лісове господарство України – одна з ключових галузей економіки

Під час апаратної наради з працівниками Держліс­агентства голова Валерій Черняков окреслив основні напрямки діяльності лісової галузі та визначив першочергові завдання.

 

Він повідомив: з областей уже надійшла інформація, що окремі директори проводять із працівниками лісгоспів та лісництв переговори щодо їх подальшого працевлаштування.
– Вони переходять межу – радять колективам збирати гроші, які планують передати голові на знак гарантії, що їх не звільнять. Я однозначно запевняю кожного: це провокація від людей, які протягом багатьох років наживалися на державному ресурсі – лісові, і нині розуміють, що втрачають «кормушку». Єдиний критерій, яким спільно з командою будемо керуватися, це – професіоналізм та відповідність займаним посадам. Наголошую: за будь-які наклепи прийматиму жорсткі адміністративні та кадрові рішення, – запевнив присутніх Валерій Черняков.
Озвучуючи плани на майбутнє, голова Держлісагентства відмітив, що лісове господарство України – одна з ключових галузей економіки. В окремих областях – бюджетоутворююча. Саме тому на лісівниках – велика відповідальність перед країною за її економічний розвиток.
– Переді мною стоять першочергові завдання, виконання яких – мій особистий обов’язок. По-перше, відродження та розвиток галузі, по-друге, забезпечення прозорості та законності на ринку деревини, по-третє, повне викорінення корупції та зловживань у галузі (чи то реалізація деревини, закупівля мастильно-паливних або інших технічних засобів, полювання та браконьєрство тощо), а останнє – за рахунок економічно-обґрунтованої політики організувати належний соціальний захист працівників, – повідомив Валерій Черняков.
Доповідаючи про подальшу діяльність ДП «Укрлісконсалтинг», голова повідомив, що уповноважені правоохоронні органи встановили чимало зловживань у діяльності підприємства, яким буде дана правова та законна оцінка. Щодо особистої позиції, то Валерій Черняков категорично проти роздутого штату працівників, наявності їх винятково на папері. Представляючи колективу Держлісагентства нового генерального директора, яким став Стефан Стефановський, голова відмітив, що відтепер кадровий склад працівників державного підприємства «Укрлісконсалтинг» відповідатиме виробничій доцільності та професійним вимогам.


Прес-служба Держлісагентства України
Фото Оксани ЧУРИЛО


 

Категория: Новини | Просмотров: 667 | Добавил: Live | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Свіжий номер ЛВ
Читайте українське
Архів ЛВ
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930