Головне меню
Рубрики
Анонси [29]
Колонка редактора [23]
На часі [25]
Еко [14]
Людина [24]
Актуальне інтерв’ю [12]
Світ без кордонів [7]
Резонанс [6]
Сторінки історії [17]
Глибинка [10]
Природа і ми [33]
Мисливство [13]
Рибальство [9]
Світ тварин [9]
Наш фотоконкурс [13]
Зі світу по нитці [4]
Хобі [17]
Цілюща аптека [29]
Лісова книгарня [9]
Цікаво [53]
Нотатки натураліста [161]
Світ очима дитини [20]
Лісовичок [31]
На замітку [18]
У світі пернатих [15]
Подорожуємо разом [29]
Психіка людина і проблеми лісівництва [10]
Новини [101]
Світ рослин [6]
Роздуми [9]
До теми [9]
Традиції та сьогодення [16]
До ювілею [7]
Статистика
Главная » 2014 » Вересень » 23 » Спеції
10:00
Спеції

М’ясо птиці, як правило, ніжніше, тому і набір спецій для нього повинен бути менш насиченим, в той же час птиця переважно потребує приправ. Адже йдеться про дичину, яка має специфічний смак і запах.
Сіль. Солити дичину і птицю рекомендують саме перед смаженням і краще крупною сіллю.
Перці. До птаха і дичини чудово підходить чорний, червоний і білий перець, залежно від величини шматка для смаження: мелений або цілий. Також можна використовувати запашний перець і, звичайно, солодку червону паприку.
Пряні трави. До дичини добре підходять естрагон, шавлія і чебрець. До птиці додають базилік і орегано.
Пряні суміші. З пряних сумішей найкраще підходить каррі.
Цибуля і часник. Для приготування птиці і дичини на грилі можна взяти не таку велику кількість цибулі, як для звичайного м’ясного шашлика. А ось часник – навпаки, добре поєднується із насиченим смаком дичини і курки.
Інші спеції можна використовувати на свій смак. Наприклад, маринуючи дичину, можна додати трохи лаврового листу і ягід ялівцю.
Смачного!


Підготували Анна ШНЕТ

 

Категория: Лісова книгарня | Просмотров: 790 | Добавил: Live | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Свіжий номер ЛВ
Читайте українське
Архів ЛВ
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930