Головне меню
Рубрики
Анонси [29]
Колонка редактора [23]
На часі [25]
Еко [14]
Людина [24]
Актуальне інтерв’ю [12]
Світ без кордонів [7]
Резонанс [6]
Сторінки історії [17]
Глибинка [10]
Природа і ми [33]
Мисливство [13]
Рибальство [9]
Світ тварин [9]
Наш фотоконкурс [13]
Зі світу по нитці [4]
Хобі [17]
Цілюща аптека [29]
Лісова книгарня [9]
Цікаво [53]
Нотатки натураліста [161]
Світ очима дитини [20]
Лісовичок [31]
На замітку [18]
У світі пернатих [15]
Подорожуємо разом [29]
Психіка людина і проблеми лісівництва [10]
Новини [101]
Світ рослин [6]
Роздуми [9]
До теми [9]
Традиції та сьогодення [16]
До ювілею [7]
Статистика
Главная » 2014 » Жовтень » 27 » Сюрприз
11:17
Сюрприз

Інгредієнти: картопля відварена – 5 шт., яйця перепелині – 5 шт., сир твердий – 100 г, перець чорний мелений, сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
1. Для приготування цієї страви можна використовувати картоплю будь-якого розміру, яку спочатку треба відварити. 
2. Чайною ложкою видаляємо серцевинку з картоплі.
3. Потім вбиваємо всередину перепелині яйця, солимо і перчимо за смаком.
4. Сир натираємо на дрібній тертці і посипаємо зверху, тоді відправляємо у духовку і запікаємо хвилин 25-30 при температурі 180 градусів за Цельсієм.
У нас вийшла смачна картопля із запеченим яйцем усереди-
ні, а зверху – хрусткою сирною шапочкою! Смачного!
Підготувала Анна ШНЕТ
Фото із сайта cookorama.net

Категория: Новини | Просмотров: 494 | Добавил: Live | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Свіжий номер ЛВ
Читайте українське
Архів ЛВ
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031