Інгредієнти: картопля відварена – 5 шт., яйця перепелині – 5 шт., сир твердий – 100 г, перець чорний мелений, сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
1. Для приготування цієї страви можна використовувати картоплю будь-якого розміру, яку спочатку треба відварити.
2. Чайною ложкою видаляємо серцевинку з картоплі.
3. Потім вбиваємо всередину перепелині яйця, солимо і перчимо за смаком.
4. Сир натираємо на дрібній тертці і посипаємо зверху, тоді відправляємо у духовку і запікаємо хвилин 25-30 при температурі 180 градусів за Цельсієм.
У нас вийшла смачна картопля із запеченим яйцем усереди-
ні, а зверху – хрусткою сирною шапочкою! Смачного!
Підготувала Анна ШНЕТ
Фото із сайта cookorama.net
|