Головне меню
Рубрики
Анонси [29]
Колонка редактора [23]
На часі [25]
Еко [14]
Людина [24]
Актуальне інтерв’ю [12]
Світ без кордонів [7]
Резонанс [6]
Сторінки історії [17]
Глибинка [10]
Природа і ми [33]
Мисливство [13]
Рибальство [9]
Світ тварин [9]
Наш фотоконкурс [13]
Зі світу по нитці [4]
Хобі [17]
Цілюща аптека [29]
Лісова книгарня [9]
Цікаво [53]
Нотатки натураліста [161]
Світ очима дитини [20]
Лісовичок [31]
На замітку [18]
У світі пернатих [15]
Подорожуємо разом [29]
Психіка людина і проблеми лісівництва [10]
Новини [101]
Світ рослин [6]
Роздуми [9]
До теми [9]
Традиції та сьогодення [16]
До ювілею [7]
Статистика
Главная » 2013 » Грудень » 20 » Що нас чекає?..
13:10
Що нас чекає?..


ОВЕН

Овни 2014 року дістануть щасливий квиток. Найсприятливіший період – весна. Багато самотніх Овнів знайдуть другу половинку. У декого зав’яжуться теплі тривалі стосунки, що в майбутньому стануть підґрунтям для створення міцної сім’ї. Щодо кар’єри, то передбачається зміна сфери діяльності. Потрібно не проґавити вигідну пропозицію, яка надійде наприкінці літа. Овнам варто бути особливо уважними у фінансових питаннях, зокрема тим, хто має власний бізнес або перебуває на керівному посту. Варто обмежити кількість шкідливих продуктів.


ТЕЛЕЦЬ
Телець зможе насолодитися періодом гармонії. Покровитель року – синій Кінь – допоможе розглянути справжні цінності в житті, відсунути на задній план усе зайве. Не рекомендується вступати у конфлікти, якщо їх можна хоч якось уникнути. Вже до весни багатьом вдасться примножити свої капітали. Любовний гороскоп радить зав’язувати стосунки навесні. Якщо Тельці не будуть упиратися ріжками у спірних ситуаціях, можливо, романтичні стосунки переростуть у надійний союз. Вихідні краще присвячувати різному відпочинку.


БЛИЗНЮКИ

Рік – досить неоднозначний. Рекомендуємо зробити висновки щодо вашого оточення. Якщо є розбіжності і конфлікти, вирішити їх варто на початку року. Одинокі Близнюки найбільш імовірно зустрінуть другу половинку навесні, але, щоб це відбулося, не варто втягуватися у швидкоплинні інтрижки. Якщо зумієте продуктивно працювати весь рік, то цей період стане досить благополучним і перспективним. Є велика ймовірність підвищення на роботі. У фінансовому плані Кінь принесе прибуток, однак не варто втрачати пильність, щоб не потрапити у тенета шахраїв.


РАК
Рік – емоційний і цікавий. Налаштуйтеся на позитив. Треба навчитися слухати і розуміти. Раки-одинаки матимуть безліч можливостей познайомитися із особами протилежної статі, але перспективними будуть стосунки лише тоді, якщо цього захочуть самі Раки. Найбільш вдалим періодом у професійній діяльності стане осінь. Матеріальних винагород, премій чекайте вже на початку 2014-го. Але зірки радять економити. Необхідно уникати переохолодження і зміцнювати імунітет.
ЛЕВ

Рік – сприятливий. Ваші старання обов’язково виправдаються. Щодо кохання, то велика ймовірність зустріти другу половину вже на початку лютого. Трудова діяльність складатиметься успішно. Деякі представники знаку отримають високу посаду як винагороду за свою працю. Фінансова сфера буде неоднозначною. Проте зневірятися не варто – все налагодиться. Гороскоп на наступний рік для Лева оптимістичний у плані здоров’я, якщо ті будуть давати собі відпочити.


ДІВА
Це – безконфліктний, спокійний рік. Дівам рекомендують позитивно мислити і робити висновки. У справах сердечних – суттєві поліпшення. У житті з’являться нові відчуття та емоції. Любовна сфера буде багатою на сюрпризи протягом усього року. Сімейні відчують, що вони зробили правильний вибір партнера, з яким безпечно і комфортно. Зірки прогнозують стабільне матеріальне становище і підвищення доходів, хоча зі збільшенням прибутку можуть зрости і витрати. Астрологи рекомендують більше бувати на свіжому повітрі та не переохолоджуватися.


ТЕРЕЗИ
Потрібно не лінуватися, а займатися навчанням та самоосвітою. Серйозні зміни очікують легковажних натур влітку. Буде багато змін на любовному фронті. Терези, які перебувають у стосунках, вирішать їх узаконити, а одружені – прагнутимуть до поповнення сімейства. Усі ці нововведення зроблять легковажних більш відповідальними і щасливими. Якщо на роботі трапляються часті конфлікти, то варто задуматися про причини. Деякі Терези змінять місце роботи. У 2014-му спорт, відпочинок та вітаміни повинні бути супутниками Терезів.


СКОРПІОН

Скорпіонам належить багато повчитися, щоб відкрити нові перспективи у рік Коня. Астрологи рекомендують не лінуватися та засвоювати корисну інформацію – це допоможе реалізувати задумане. Усі плани Скорпіонів повинні бути реальними і виконувати їх потрібно по­етапно, щоб досягти мети. Гороскоп-2014 обіцяє для Скорпіона небувалий успіх серед осіб протилежної статі. Також є ймовірність виникнення конфліктів із співробітниками. Про фінансове становище можна не хвилюватися: гроші будуть. Є шанс подорожі за кордон або купівлі нерухомості. Здоров’я може підвести навесні.


СТРІЛЕЦЬ
Наявність зв’язків допоможе вирішити проблемні ситуації. Рекомендується розвивати індивідуальні здібності – це принесе самозадоволення, налаштує на позитив, а значить – шанс на успіх істотно збільшиться. Цього року чимало Стрільців нарешті знайдуть своє щастя. Рік буде вельми яскравим та з позитивними емоціями. Кар’єра не повинна страждати через успіх в особистих справах. Рекомендуємо заощаджувати. Потрібно більше відпочивати, не нервувати, гуляти на свіжому повітрі.


КОЗЕРІГ
2014-й підготував безліч зустрічей. Рекомендується частіше проводити час у дружній обстановці. У цілому рік має бути вельми успішним. Не буде складно завоювати об’єкт симпатії. У квітні вірогідні знайомства, які допоможуть у професійній сфері. У червні зросте емоційне напруження на роботі. Щоб уникнути конфліктів, астрологи радять зберігати спокій, ставитися лояльно до висловлювань колег, не провокувати скандали. Правильний розпорядок дня допоможе уникнути проблем зі здоров’ям.


ВОДОЛІЙ
Цього року ваш девіз: «Є мета – перешкод немає». Проте 2014-й не обіцяє нічого незвичайного у любовному напрямку. Самотні Водолії зустрінуть цікавих представників протилежної статі. Влітку окремих Водоліїв чекає підвищення на роботі. У фінансовій сфері варто бути уважнішими. Щодо здоров’я – буде все добре, головне – не займатися самолікуванням чи ігнорувати захворювання.


РИБИ

Зірки попереджають: у першій декаді року велика ймовірність виникнення факторів, які завадять реалізувати задумане. Не рекомендуємо намагатися робити кілька занять відразу. У любовних справах Риби будуть цілеспрямованими, що їм, у принципі, не характерно. Така поведінка, безсумнівно, сподобається їхнім обранцям. Одруженим гороскоп радить відстоювати свої позиції і не змінювати рішень. 2014-й обіцяє хороші перспективи щодо матеріального становища.


Підготувала Анна КРАВЕЦЬ
Фото Костянтина БАРАНА
Категория: На замітку | Просмотров: 566 | Добавил: Live | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Свіжий номер ЛВ
Читайте українське
Архів ЛВ
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031