Головне меню
Рубрики
Анонси [29]
Колонка редактора [23]
На часі [25]
Еко [14]
Людина [24]
Актуальне інтерв’ю [12]
Світ без кордонів [7]
Резонанс [6]
Сторінки історії [17]
Глибинка [10]
Природа і ми [33]
Мисливство [13]
Рибальство [9]
Світ тварин [9]
Наш фотоконкурс [13]
Зі світу по нитці [4]
Хобі [17]
Цілюща аптека [29]
Лісова книгарня [9]
Цікаво [53]
Нотатки натураліста [161]
Світ очима дитини [20]
Лісовичок [31]
На замітку [18]
У світі пернатих [15]
Подорожуємо разом [29]
Психіка людина і проблеми лісівництва [10]
Новини [101]
Світ рослин [6]
Роздуми [9]
До теми [9]
Традиції та сьогодення [16]
До ювілею [7]
Статистика
Главная » 2014 » Березень » 20 » екомендуємо: Зручність, Якість, Безпеку
15:30
екомендуємо: Зручність, Якість, Безпеку
Якщо у Вас виникла потреба придбати бензопилу, пропонуємо найбільш важливі поради у цьому питанні, які користувач може собі задати. Їх виникає декілька:

– Для виконання яких робіт мені необхідна бензопила?

– Який бюджет я готовий використати для цього?

– Що саме насправді я знаю про бензопили та їхні можливості?

Чи буду я задоволений після покупки?

Отож, на перший погляд, питання прості, але ми спробуємо допомогти розкрити їх. А відповідаючи на останнє, Ви з посмішкою скажете: «Вкрай задоволений!!!».
Стосовно першого, то бензопили можна розділити на три види:
– Побутові – це ті, які використовуються час від часу для задоволення невеличких потреб. Як правило, такі потреби виникають раз на тиждень, а, може, і рідше – заготівля дров для дому, очистка саду і т. д.;
– Напівпрофесійні – це бензопили, які задовольняють більш вимогливих споживачів. Задачі для такої техніки складніші. Тут важливі більша потужність, швидкість у роботі, збільшений моторесурс, можливість використання в більш сурових умовах. Такими можна працювати набагато частіше, ніж побутовими бензопилами;
– Професійні – це важка артилерія бензопил. Вони спроможні на все, чого хоче людина задля результату при роботі в лісі. Мають величезний запас потужності, зносостійкості, завдяки застосуванню вдалих технічних рішень та використанню найновітніших технологій. Використовуються ці пили протягом усього робочого дня та року.
Виходячи з вищенаведеного, ми впевнені, що чітко розумієте, для яких саме робіт Вам необхідна бензопила.
Плавно перейшовши до другого питання, можна сказати, що сьогодні в Україні – безліч бензопил, які коштують дуже дешево і мають назви з книг біології, географії та казкових героїв. Це привабливо для сприйняття людьми в Україні, але не має нічого спільного з поняттям якісного інструменту, тому що все це зроблено на території Піднебесної. Питання навіть не в тому, що продукцію роблять у Китаї. Ми дуже шануємо цю державу, а технології, які вони використовують, потребують поваги. Але питання в тому, що інструмент, який надходить до України і сусідніх держав, виробляється за дешевими технологіями і без будь-яких стандартів якості. Цей інструмент навряд чи прослужить Вам довго. Крім того, має велику витрату палива і значну масу шкідливих викидів.
Навряд чи ми писали б цю статтю, якби опиралися на досвід вищезазначених виробників, тому що вони тільки копіюють уже відомих, моделі величезних компаній, які й придумали бензопилу в тому вигляді, в якому Ви звикли бачити.
Ми рекомендуємо Вам звернути увагу на виробників бензотехніки, які вже століттями працюють у світі, для яких якісна і безпечна продукція – це повсякденні стандарти.
Одним із таких виробників є шведська компанія Husqvarna (Хускварна), яка цього року відсвяткувала 325 літ із дня заснування і має величезний досвід на світовому ринку з виробництва бензомоторної техніки.
Отже, переходячи до третього питання, скажемо: є настільки багато нових технологій, що дух перехоплює. Виявляється, двотактні двигуни X-Torq (ікс-торк), які виробляє компанія Хускварна, мають в три рази менші викиди шкідливих речовин, спалюють на 20% менше паливної суміші, ніж звичайні двотактні двигуни, що дуже важливо для власного здоров’я та гаманця. А Ви знали про це? Наша редакція не знала.
Виявляється, що бензопили Husqvarna (Хускварна) дуже легко заводяться і мають зручний та безпечний вимикач. Ви запитаєте, наскільки легко і чому безпечний? Тому що навіть жінка може без проблем завести бензопилу, а вимикається вона великим пальцем – зверху вниз. Таким чином у надзвичайних ситуаціях інструмент легко і швидко вимикається. Спробуйте самі – і Ви зрозумієте, що це набагато легше і безпечніше, ніж у інших виробників. А бензопили належать до класу небезпечного інструменту. І тут є над чим подумати.
Можна ще багато розповідати про інструмент від компанії Хускварна, та є основні переваги: безпечний, надійний, легкий та економний.
З урахуванням вищезазначених показників питання вже зникають. А відповідь на четверте, закономірне – я вкрай задоволений!!!
Для якісної роботи у домашньому господарстві відмінний варіант – бензопили Husqvarna 236 та Husqvarna 135, 140, які замінили легендарні моделі Husqvarna 137, 142.
Більш вимогливим споживачам ми рекомендуємо напівпрофесійні бензопили 4-ї серії. Наприклад, Husqvarna 435 або Husqvarna 445. Це інший рівень задоволення від якісного та надійного інструменту шведського виробника.
Та якщо Ваша діяльність пов’язана зі сферою лісового господарства, на допомогу прийде надійний помічник – легендарна пила Husqvarna 365 або професійні бензопили 5-ї серії. Наприклад, Husqvarna 545, 556 і 562ХР, які навіть мають автоматичне регулювання карбюратора, оптимальну вагу та потужність, із наявністю системи зниження вібрації та системи найшвидшого набору обертів двигуна. Періодичність та легкість обслуговування бензопил 5-ї серії сприяє якісному та зручному використанню інструмента.
Тож компанія Хускварна бажає вам вдалої покупки та надійного помічника у господарстві!

Категория: На замітку | Просмотров: 605 | Добавил: Live | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Свіжий номер ЛВ
Читайте українське
Архів ЛВ
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31