Головне меню
Рубрики
Анонси [29]
Колонка редактора [23]
На часі [25]
Еко [14]
Людина [24]
Актуальне інтерв’ю [12]
Світ без кордонів [7]
Резонанс [6]
Сторінки історії [17]
Глибинка [10]
Природа і ми [33]
Мисливство [13]
Рибальство [9]
Світ тварин [9]
Наш фотоконкурс [13]
Зі світу по нитці [4]
Хобі [17]
Цілюща аптека [29]
Лісова книгарня [9]
Цікаво [53]
Нотатки натураліста [161]
Світ очима дитини [20]
Лісовичок [31]
На замітку [18]
У світі пернатих [15]
Подорожуємо разом [29]
Психіка людина і проблеми лісівництва [10]
Новини [101]
Світ рослин [6]
Роздуми [9]
До теми [9]
Традиції та сьогодення [16]
До ювілею [7]
Статистика
Главная » 2013 » Грудень » 20 » Синій мустанг – символ 2014
13:06
Синій мустанг – символ 2014

Згідно зі Східним гороскопом, прийдешній 2014-й – рік Синього Дерев’яного Коня. Ця тварина норовлива та дуже горда. Тому наступний рік буде досить непростим, але точно не нудним. Кар’єрні злети, неймовірні повороти долі, дивовижні можливості – всього цього у новому році буде більш ніж достатньо. Повністю Кінь вступить у свої права через місяць після початку нового року – 31 січня 2014-го і триватиме аж до 18 лютого 2015-го. 

Рік Синього Дерев’яного Коня буде багатий на яскраві події, зміни, несподіванки і неординарні вчинки. Найголовніше у цей час – бути повністю відкритим світові і готовим у будь-який момент схопити удачу за хвіст, бо доленосних шансів цього року буде чимало.
Кінь дуже любить багатолюддя та спілкування, тому зустрічати Новий 2014 рік потрібно обов’язково великою, гучною і веселою компанією. Добре буде приділити частину дня якомусь громадському заходу: виставі, концерту або походу до клубу. Якщо ж святкування передбачається тільки вдома, можна зібрати друзів і родичів під одним дахом або відправитися на міське святкування – до «центральної» ялинки і вдосталь повеселитися. Маскарад, хлопавки, гучна музика, запальні танці та нестримні веселощі – ось чудовий план для новорічної ночі. Згадуйте жарти й анекдоти (не дарма ж кажуть – «ірже, як кінь»), сміх під час зустрічі Нового 2014-го просто обов’язковий!
Ідеї з приводу прикрашання будинку підказує назва стихії, що супроводжує Синього Коня. Дерев’яні елементи (посуд, статуетки), бамбукові серветки – все це доречно. А, може, у вас є посуд із зображенням коня або навіть дитяча конячка-гойдалка? Сміливо несіть все у приміщення, де будете відзначати Новий рік!
Захоплююча подія передноворічних клопотів – це прикрашання ялинки. Найпростіша ідея, яку диктують кольори прийдешнього року, – вбрати її синіми і зеленими іграшками, додавши до них кремові гірлянди або сріблястий дощик. А якщо у вас є маленька фігурка коня, обов’язково повісьте її на ялинку: покровителю року буде приємною увага і пошана з вашого боку. Такі фігурки можна зліпити із солоного тіста і розфарбовувати всією сім’єю. Це заняття допоможе вам зануритися в атмосферу майбутнього свята і стане прекрасним спогадом.
Хорошим варіантом для новорічного вбрання будуть натуральні тканини і кольори глибоких благородних відтінків: синій, зелений, фіолетовий, бірюзовий, сірий. Як аксесуари можна використовувати брошки й камені тих же кольорів. Бірюза, топаз, смарагд, сапфір – всі вони підкреслять ваше вбрання і завоюють прихильність Синього Коня. Не менш актуальними будуть прикраси з дерева, шкіри, етнічні мотиви в одязі. Протипоказано одягати речі кислотно-яскравих кольорів. І ніяких синтетичних матеріалів! У зачісці можливе як пряме волосся, що спадає на плечі, так і хвилясті локони, подібні кінській гриві. У волосся можна вплітати стрічки і намистини, а також заплітати їх у кіски – головне, щоб це поєднувалося зі створеним вами образом. Ну, і не можна забувати про улюблену «конячу» зачіску – хвіст.
Загалом новорічне частування 2014 року має бути рясним і різноманітним. Оскільки кінь – травоїдна тварина, на столі в кожній можливій страві повинна бути зелень. Якщо вона зовсім не передбачена за рецептом, можна просто прикрасити тарілку гілочкою базиліку або тертою зеленню. Також не скупіться на фрукти та овочі – кінь любить похрумтіти яблуком або морквиною, тож не треба відмовляти йому в цьому задоволенні. Можна проявити фантазію при складанні страв і оформити салат у формі конячки. Непогано виглядатимуть шоколадні підкови-торти на десерт, так само як і випічка у вигляді маленьких конячок та ялинок. Зробіть «їстівне» дерево, у створенні якого візьмуть участь усі домашні. Новорічний стіл обов’язково повинен включати в себе хоча б одне китайське блюдо – в цьому випадку підійдуть і популярні нині роли, і китайська локшина. А ось від міцного алкоголю краще відмовитися – може, вислів «п’є, як кінь» і обґрунтований, але символ року цілком може образитися, якщо посеред святкування ви відчалите у царство Морфея.
Щодо подарунків, то, звичайно ж, тематичним презентом стануть фігурки коней – дерев’яні або металеві. Якщо говорити про подарунки на корпоративному святі, то можна підібрати фігурки, що відображають характер і ділові якості кожного співробітника, наприклад, фігурка коня, що скаче, фігурка коня-ваговоза і т. д. Крім того, із кіньми нерозривно пов’язані підкови, а підкова – це символ щастя та успіху. Чудовим подарунком буде «золота» чи «срібна» підкова.
Тож гарного вам святкування! З Новим роком!


Підготувала Анна КРАВЕЦЬ
Фото Костянтина БАРАНА
та Ганни СНІТКО

Категория: Цікаво | Просмотров: 655 | Добавил: Live | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Свіжий номер ЛВ
Читайте українське
Архів ЛВ
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031