Головне меню
Рубрики
Анонси [29]
Колонка редактора [23]
На часі [25]
Еко [14]
Людина [24]
Актуальне інтерв’ю [12]
Світ без кордонів [7]
Резонанс [6]
Сторінки історії [17]
Глибинка [10]
Природа і ми [33]
Мисливство [13]
Рибальство [9]
Світ тварин [9]
Наш фотоконкурс [13]
Зі світу по нитці [4]
Хобі [17]
Цілюща аптека [29]
Лісова книгарня [9]
Цікаво [53]
Нотатки натураліста [161]
Світ очима дитини [20]
Лісовичок [31]
На замітку [18]
У світі пернатих [15]
Подорожуємо разом [29]
Психіка людина і проблеми лісівництва [10]
Новини [101]
Світ рослин [6]
Роздуми [9]
До теми [9]
Традиції та сьогодення [16]
До ювілею [7]
Статистика
Главная » 2014 » Квітень » 19 » Робота з нею – Задоволення і Результат
15:03
Робота з нею – Задоволення і Результат

Ще з давніх-давен людина використовувала деревину різними способами: для будівництва помешкань, у кораблебудуванні, виготовленні меблів тощо. Відповідно видозмінювалися і самі знаряддя для цієї праці. Якщо колись у роботі з деревом допомагала сокира, то у сучасному світі незамінним помічником вже давно стала бензопила.

Ось уже 325 років всесвітньо відома шведська компанія Husqvarna (Хускварна) радує споживачів надійною технікою. Для них поняття якості, безпеки та зручності у використанні – не порожні слова. Зрештою, ви зараз самі у цьому переконаєтеся.
Відтак ми мали нагоду безпосередньо поспілкуватися з користувачами продукції цієї марки, які точно знають, що теорія і практика експлуатації бензопил Husqvarna збігаються – у позитивному сенсі.
Чому Husqvarna краща серед кращих? Тому що завжди, створюючи нові моделі цього виду інструмента, шведська компанія ставить в епіцентр потреби споживача та прагне якнайкраще задовольнити їх.
– Мені до вподоби можливість великого вибору бензопил компанії Хускварна, – каже майстер із виготовлення меблів Микола Муравський. – Бензинові пили цієї марки швидко заводяться, та й працювати з ними – одне задоволення. І ціни помірні. Для будь-якого користувача – це досить важливий факт!
Так, волинянин Микола (нині мешкає у Чехії) зізнається, що свого часу мав нагоду працювати з бензопилами Husqvarna 357ХР, 562ХР. За його словами, ці інструменти є дуже зручними (помірна вага), надійними та легкими у використанні. Приміром, з їх допомогою можна швидко та без проблем повалити дерево діаметром 55 см і більше.
– Із власного досвіду можу сказати: той, хто придбає пилу компанії Хускварна, не витратить гроші даремно, – посміхається Микола Муравський.
Крім того, пропонуємо вашій увазі кілька важливих рекомендацій від компанії Husqvarna.
Якщо у вас немає досвіду роботи з бензиновою пилою, обов’язково детально ознайомтеся з помічником удома – перш ніж візьметеся активно її використовувати у домашньому чи лісовому господарстві. Наприклад, ви можете розпилювати дрова на опорі, поклавши колоду в нерухомому положенні. Також варто знати:
– Під час пиляння завжди пам’ятайте про те, що ви повинні захватити передню ручку великим пальцем лівої руки. Для надійнішої стійкості поставте ноги ширше. При цьому ліва нога повинна виступати вперед трішки більше, ніж права.
– Не бійтеся бензопили. Тримайте інструмент ближче до себе, щоби не перевантажувати руки та спину.
– Під час пиляння зверху ланцюг намагатиметься притягнути інструмент до стовбура. Такий метод називають пилянням в натяжку.
– Спробуйте пиляти знизу. У цьому випадку ви відчуєте, що ланцюг штовхатиме пилу у напрямку до вас. Такий метод має назву пиляння з підштовхуванням.
Звісно, щоби ваш інструмент працював без проблем, за ним, як і за будь-якою важливою річчю, потрібен дбайливий догляд. Загалом ви можете все це робити з допомогою інструкції. У розповсюджувачів Husqvarna є всі необхідні деталі та аксесуари.
Однак ми нагадаємо, що саме необхідно робити з бензопилою після кожної робочої зміни:
– перевірити заточку ланцюга, при необхідності заточити його;
– перевірити повітряний фільтр на предмет забруднення, при необхідності очистити його;
– візьміть за хорошу звичку не залишати пилу з паливом після завершення роботи – це дасть можливість зберігати інструмент довгий час.
Отож, продуктивної та приємної роботи бажає вам компанія Хускварна!

 


 

Телефон гарячої лінії:
0 800 504-804.
www.husqvarna.ua

 

Категория: На замітку | Просмотров: 858 | Добавил: Live | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Свіжий номер ЛВ
Читайте українське
Архів ЛВ
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930