Головне меню
Рубрики
Анонси [29]
Колонка редактора [23]
На часі [25]
Еко [14]
Людина [24]
Актуальне інтерв’ю [12]
Світ без кордонів [7]
Резонанс [6]
Сторінки історії [17]
Глибинка [10]
Природа і ми [33]
Мисливство [13]
Рибальство [9]
Світ тварин [9]
Наш фотоконкурс [13]
Зі світу по нитці [4]
Хобі [17]
Цілюща аптека [29]
Лісова книгарня [9]
Цікаво [53]
Нотатки натураліста [161]
Світ очима дитини [20]
Лісовичок [31]
На замітку [18]
У світі пернатих [15]
Подорожуємо разом [29]
Психіка людина і проблеми лісівництва [10]
Новини [101]
Світ рослин [6]
Роздуми [9]
До теми [9]
Традиції та сьогодення [16]
До ювілею [7]
Статистика
Главная » 2014 » Серпень » 20 » Бог нам послав Надію!
18:41
Бог нам послав Надію!

Цього стерпіти не можна. Та й мені не годиться мовчати...
Кажуть, Бог помагає. Добрим людям «засвітитися» добром. А підлим дурням, набродові всякому, хоч би й «ідейному» – показатися перед світом своєю підлістю й дурістю. От і задумали жбурнути ще один камінь в Україну...
Але якими ж треба бути ідіотами, щоб жертвою міжнародного кіднепінгу зробити жінку, та ще й з іменем Надія?!

Для українців жінка – «як сонце і повітря довкола нас». Вона Матір – та, яка народжує; й Дружина – та, яка чоловіка робить людиною. А Надія Савченко – ще й Захисниця-Берегиня, яка не злякалася піти проти тих, які Україну розривають та кров праведную точать! Це наче над Божою Матір’ю поглумитися. Та й фотографія Надії у шоломі летуна – як ікона.
Жоден українець не може простити злочинців за це нахабство й блюзнірство, а під ганебний стовп має привести й перед усім світом посоромити, таке перед світом розповівши.
Сотнями років дикі орди рвалися через степ в Україну, щоб нищити й грабувати, щоб убивати й викрадати те, що в українських чоловіків найдорожче, – рідних та коханих жінок і дітей.
Зараз ця орда вже нібито й не така дика, але так само з усього найбільш їй цікава зброя – для вбивання. Вбивання не лише тіла, але й людської думки, душі. Вона й надалі так само жадібна й нахабна. Ненавидить нас і нашу свободу.
Ось черговий ординський подвиг – вивезли в Росію й намагаються судити за вигаданим звинуваченням. І не кого іншого, а нашу НАДІЮ!
Все ясно. Так хочуть відмити себе, звести наклеп на нас.
Що робити її родині й що робити державним діячам – їм відомо. А що робити нам – усім українцям? Стояти поряд із нею!
Нас не повинно цікавити, що їй інкримінують і що їй «світить», адже це все – брехня й нечуване нахабство! Нас не повинно цікавити, хто в них «суддя», а тим більше – хто «прокурор». Бо то ми маємо бути прокурорами, вони – звинуваченими. Суддями-ж – усі чесні люди широкого світу, а ще – Бог та Історія!
Надія Савченко – не полохлива Надя. Вона  – воїн. Вона пішла туди, куди побоялися піти інші. Вона і в тюремній камері воїн. Воїн, який лезом своєї хоробрості не вбиває, але вказує. Допомагає всім зрозуміти, де добро, а де – зло; де темрява, а де – світло!


Юрій ГАВРИЛЮК,
етнічний українець із Польщі,
м. Бельск-Подляски

Надія Савченко – українська льотчиця, штурман-оператор гелікоптера Мі-24 3-го окремого полку армійської авіації Повітряних сил Збройних сил України.
18 червня Надія Савченко потрапила у полон до сепаратистів під містом Щастя в Луганській обл., де воювала у складі добровольчого спецбатальйону «Айдар».
23 червня її перевезли в ізолятор російського міста Воронеж. Російська влада підозрює Савченко у причетності до загибелі на Сході України двох журналістів Всеросійської держтелерадіокомпанії – Ігоря Корнелюка й Антона Волошина. 25 липня Воронезький обласний суд відхилив апеляцію захисту і залишив під вартою українську льотчицю до 30 серпня 2014 р., відмовившись випустити її під заставу у 500 тис. рублів.

Категория: Новини | Просмотров: 463 | Добавил: Live | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Свіжий номер ЛВ
Читайте українське
Архів ЛВ
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031